Skip to content

Raksalla tapahtuu ja ei tapahdu

syyskuu 17, 2010

Olemme malttamattomina ajelleet joka päivä raksalle ihmettelemään, mitä päivän aikana on saatu aikaan. Aika vähän siellä näyttää edenneen kahden viime päivän aikana, mutta kaikki tehty työ ei tietenkään näy ulkopuoliselle. Kyllä siellä on jo vähän aluskatetta ja keskilaivan kattoristikoiden asennustakin on selkeästi valmisteltu, muttei mitään kuvin näytettävää. Että kyllä siellä töissä on oltu.

Eikä tässä muuten mitään, mutta meillä alkaa viikon päästä viikon (kesä)loma, jolloin oli tarkoitus urakoida sisätyöt hyvään alkuun. Näinköhän taloa saadaan viikossa siihen kuntoon, että päästään aloittamaan? Pystytysmestari ei lupaile mitään, muttei kielläkään. Päivä kerrallaan odotellaan ja katsellaan tilannetta.

Tykästyin muuten tuohon valitsemaani lattilaattaan niin, että päätin ottaa sitä isona (30×30) myös eteiseen. Mieskin oli voimakkaasti sitä mieltä. Eteiseenhän olin valinnut jo sen lähes täsmälleen saman värisen, mutta reunoiltaan suoran, laatan. Tässä uudessa valinnassa reunat ovat rosoiset, ja se näyttää siksi enemmän luonnonkiveltä. Että tätä samaa tulee sitten kaikkiin laattalattioihin.

Hyvää viikonloppua!

Mainokset
4 kommenttia leave one →
 1. Siskon miäs permalink
  syyskuu 20, 2010 19.46

  Moro,

  Hyvältä näyttää!

  Ilmoitelkaahan, miten nuo sisätyöt pääsevät alkuun ja mikäli minusta on teille apua lokakuun ekana viikonloppuna. Varaus on edelleen kalenterissa. 🙂

 2. Kirsikka permalink*
  syyskuu 20, 2010 20.54

  Moi! Varmasti on apua! Päätettiin nyt niin… Kun siellähän on hommat ihan vähän myöhässä, että pidetään raksalomaa sittenkin vaan ens viikon loppu (koko viikko piti) eli ke, to ja pe. Ja sitten ne kaks päivää siitä parin viikon päästä. Mutta että kyllä siellä hommat ens viikolla alotetaan, että tervetuloa vaan:).

 3. Siskon miäs permalink
  syyskuu 21, 2010 21.31

  Ok,

  Tulen siis paikalle varmaankin jo perjantaina töiden jälkeen.

  Nähdään silloin.

 4. Kirsikka permalink*
  syyskuu 22, 2010 17.54

  Jei! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: