Skip to content

Koukkuja ja vateja

elokuu 25, 2010

Minulla on eräs pieni heikkous (se lienee onneksi ainut, muutenhan olen täydellinen). Kun näen kaupassa jonkin ihanan sisustusesineen, en voi vastustaa kiusausta. Pakko on ostaa. No, onneksi nämä shoppailut eivät ole sieltä kalleimmasta päästä, puhutaan kuitenkin muutaman euron kiusauksista. Erityisen heikkona olen vanhanaikaisiin koukkuihin, vateihin, koreihin ja vihkoihin, joita käytän milloin mihinkin tarkoitukseen. Kaikilla asioilla nimittäin tulee olla oma vihko: reseptivihko, sisustusvihko, rakennusvihko… Miehenkin olen pakottanut käyttämään vihkoja muistin tukena. Vihkoista ei nyt ole kuvia, mutta muutamia pikkuhankintoja viime kuukausilta kuvasin. Ja onhan siellä pari koukkua, vati ja kori sentään.

Kaikki esineet eivät millään mahdu esille nykyiseen kotiin, mutta odottavat innokkaana kaapissa uutta kotia ja pääsyä estradille!

Ihana kanaverkkokori on päätynyt vessapaperirullakoriksi. Sinkkivati päätynee uuden talon kylppäriin.

Pienet koukut tulevat keittiöön keittiöpyyhkeitä varten, iso koukku päätyy taas itseoikeutetusti pukeutumishuoneeseen. Nupit saavat koristaa jotain lipastoa tai kaappia.

Tarjotin ja lasikulho tulevat esittämään merkkittävää roolia herkkujen tarjoilussa, varsinkin jouluna.

Mainokset
2 kommenttia leave one →
  1. elokuu 25, 2010 22.52

    Ah, niin samansuuntaiset paheet… Olin myös sortua Sokoksella tuohon pukeutumishuoneen koukkuun, mutta viimehetkellä älysin, ettei sille ole mitään paikkaa – paitsi siinä laatikossa, jossa säilytän muitakin paikkaansa etsiviä koukkuja ja vetimiä!
    Ja kannelliset karkkikulhot, nehän ovat aivan vastustamattomia!

  2. Kirsikka permalink*
    elokuu 26, 2010 17.29

    Hahaa Paula! En tiennytkään, että koukut ja nupit ovat yleinen riippuvuuden aiheuttaja:D. Minulla on eteisessä oikein koukkuseinä. Asunnon ostajat meinasivat, että koukut pitäisi jättää, mutta sanoin, että ainakin pari erikoisempaa matkamuistoa otan kyllä mukaani:). Laitan jotkut tavallisemmat tilalle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: