Skip to content

Pyyhekaapit vessaan ja kylppäriin

elokuu 22, 2010

Onpas ollut mukava ja tekemisen täyteinen viikonloppu. Olimme pikkusiskoni läksiäisissä (onneksi vain 3 kk kaukana pois) Pirkanmaalla ja sieltä hurautimme – minnekäs muualle kuin – tontille. Pientä puuhastelua siellä ja kellari odottaa täyttöään huomenna aamulla klo 7.

Mutta nämä suloiset kaappihankintani olivat nyt esittelyvuorossa, joten jätetään raksapuheet nyt välillä sikseen. Löysin kaapit mökkipaikkakunnaltamme Kainuusta. Siellä kyläpahasen rautakaupassa on oikeasti varmaan Suomen paras sisustusosasto. Löydän sieltä aina vaikka mitä ihanaa aina kynttilänjaloista ja valokuvakehyksistä, no, vaikkapa näihin pyyhekaappeihin.

Kuvassa on nyt vain yksi kaappi, pienempi, kun en jaksanut raahata molempia varastosta kuvattavaksi. Kuvassa oleva löytää paikkansa uuden kodin vessasta ja toinen, aika lailla isompi, kylppäristä. Hyllyille asettelen sitten pyyhkeitä ja muuta tarpeellista sekä tarpeetonta.

Etsivä löytää. Täydellinen sisustus kerätään pala palalta ja ajan kanssa.

Mainokset
2 kommenttia leave one →
  1. Johanna permalink
    syyskuu 6, 2010 23.24

    Tulin vastavierailulle. Mukavaa kun poikkesit blogissani. Olen niin samaa mieltä, että sisustamiseen ja hankintojen etsimiseen kannattaa käyttää aikaa ja ajan kanssa niitä löytää paljon paremmin. Voisikohan tuollaisen kaapin lähettää tämä rautakauppa minulle tänne Pohjois-Pohjanmaalle 🙂 Niin ihana löytö kerrassaan. Ja onnea raksaprojektillenne.

  2. Kirsikka permalink*
    syyskuu 7, 2010 20.51

    Kiitos Johanna! Jaa-a, saattoi käydä niin, että ostin ainoat kaksi kaappia, jotka siellä kaupassa oli:). Se kauppahan ja meidän mökkikin on aika lähellä teitä, viereisessä maakunnassa:).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: