Skip to content

Työntäyteisiä päiviä raksalla

elokuu 6, 2010

Huh huh. Nyt on tosiaan käynnissä se kiireinen kaksi viikkoa, ja saa kyllä painaa raksalla aikaisesta aamusta hämärään saakka. Tilannehan siis on se, että ensi viikon lopulla tulee lattialämmityksen asennus, ja sitä ennen täytyy tehdä vielä PALJON.

Sokkeli valmistui vihdoin eilen, kun viimeisetkin pilarit on muurattu. Nyt huhkimme Miehen kanssa nämä kolme päivää kahden, maanantaina tulee sähkäri ja putkari. Mutta vaikka työtä on paljon, hyvällä mallilla on hommat. Sain tänään valmiiksi harkkojen sisäpuolen Finnfoam-vuorauksen ja Mies tasoittaa hiekkaa lattikorkoon. Huomenna aloitan styroksien asentamisen. Siihen on juhlalliset kaksi päivää aikaa.

Jos lattianraoista vetää, voi syyttää vain itseään. No, ei sieltä vedä, niin on tiiviit.

Pihasuunnitelmia koitan tehdä aina tauoilla, ja hyviä ideoita olen saanutkin. Laitamme pihaa tässä samalla, sillä saimme täyttömaata peräti kahdelta isolta työmaalta. Vaikka maata on tullut jo kymmeniä kuormia, tarvitaan sitä vielä paaaljon lisää. Maanpintaahan nostetaan aikalailla ja tasoitetaan myös rinnettä. Eli tasainen piha tilauksessa. Kaivuri pisti vähän puita matalaksi ja maanantaina jatketaan puuston karsimista hieman rauhallisemmin ja valikoivemmin. Mutta nyt nukkumaan, että jaksaa taas aamulla lähteä hommiin!

Kaivuri vetäisi hetkessä matalaksi kaistaleen puita.

Sama riehuminen toisesta suunnasta. Puut olivat siis tämän vanhan tie vieressä. Tiehän ei ole enää käytössä, ja sen päälle tulee nyt pihaa.

Maisema avartui kummasti, kun puut lähtivät. Jatkossa tosiaan vain karsitaan, ei vedetä kaikkia matalaksi. Eli puustoa jää edelleen pihapiiriin runsaasti.

Pihan pintaa tullaan nostamaan ja tasoittamaan paljon, joten tälle täyttömaalle on käyttöä.

Mainokset
4 kommenttia leave one →
 1. anoppi permalink
  elokuu 7, 2010 6.41

  Hiki tulee jo pelkästä lukemisesta. On siellä paljon tapahtunut käyntini jälkeen. Olen nyt tullut siihen tulokseen, että kun te olette käyneet lapsena neuvolassa, niin silloin on kyllä annettu jotain super-rokotuksia 🙂 Muistakaa välillä levätäkin.

 2. elokuu 7, 2010 9.59

  Huh huh, kovasti tsemppiä vaan teille ensi viikon rutistukseen! Eiköhän siitä tule ihan hyvä, ellei jopa todella hyvä! 🙂

 3. Kirsikka permalink*
  elokuu 7, 2010 22.21

  Joo, anoppi, mitäköhän on saatu… Eiks me molemmat olla oltu vähän keltasia, että jos se johtuu siitä? Nyt ollaan ainakin ruskeita, todella ruskeita:).

 4. Kirsikka permalink*
  elokuu 7, 2010 22.24

  Kiitos Janet, sitä tarvitaan! Ei tässä muuta, mutta tää yli 30-asteen helle alkaa olla kyllä vähän liikaa. Tänään pidettiin siesta päivällä kahden ja viiden välillä, kun ei vaan pysty. Aikaisin aamulla hommiin, lounas ja siesta, ja sitten hämärään asti. 22:30 saakka näkee vielä:). Ja hyvä tulee varmasti:).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: