Skip to content

Anturat valettu, muuraus alkaa

heinäkuu 22, 2010

Ihana, ihana ja riemukas ja aurinkoinen päivä merellä! Karkasimme Miehen kanssa eilen raudoituskokouksen ja pienen anturapuhteen jälkeen ansaitulle tauolle eli purjehtimaan. Normaalisti vietämme kesästä tai kesälomasta ainakin puolet veneillen, ja nyt olimme juhannuspurjehduksen jälkeen ensimmäistä kertaa – ja peräti yhden yön. Että kyllä vie rakentaminen oman aikansa. Mutta ei se haittaa, vaihtelu virkistää ja tämä on ihanaa ja palkitsevaa. No mutta, rakennuskuulumisiin.

Raudoituskokouksessa tarkistettiin anturoiden muotit ja raudoitus.

Raudoituskokous keskiviikkona meni odotetusti eli hyvin. Anturat sai valaa. Ja nehän valettiin heti samana päivänä. Tänään siellä onkin sitten aloitettu jo sokkelin muurausta. Äitini ehti vihdoin mukaan raksalle, ja ihastui paikkaan. Miksei olisi ihastunut, se on niin paras. Muurauksessa menee kuulemma parisen viikkoa.

Tontillamme vallitsee ihana rauha.

Päädyimme nyt siihen, että hoidamme lattiavalun jo ennen talon pystyttämistä. Eli sokkelin muurauksen jälkeen alkaakin sitten hikinen urakka: täyttö, putkityöt, styroksit, raudat, sähkötyöt, lattialämmitys… Ja sitten siis se lattia. Paljon ei ylimääräisiä tunteja ole, talo nimittäin tulee viikolla 35 ja lattialämmitys tullaan asentamaan 12.8. Huih. Että pidemmät purjehdusreissut voi tosiaan unohtaa. Kovaa vauhtia siis etenee taas.

Sokkelista on muurattu jo puolet ensimmäisestä kerroksesta.

Talon pohjan hahmottaa jo todella hyvin.

Talo ja tontti toisesta suunnasta.

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: