Skip to content

Kyllä on taas rakentaminen vaikeaa

heinäkuu 13, 2010

Aah, onneksi on tämä blogi, missä voi vähän valittaa. Ei, hellettä en valita, vaan näitä suunnittelijoita. Hongalta soiteltiin tänään, että missäs vaiheessa teidän perustukset ovat. Ai, vasta aluillaan, no hyvä. Heillä olisi tärkeää asiaa. Talon suunnittelija (Hongan pääarkkitehti!) kun oli pikkaisen unohtanut talostamme pikkujuttuja, kuten kantavan pilarin keskeltä taloa. Mitenköhän tuollainen pikkujuttu voi noin niinkuin edes unohtua? Ja perustussuunnittelija, jonka kanssa on ollut kaikkein vaikeinta on myös unohtanut mm. radonputken ja muutenkin piirustustensa kanssa on ollut aikamoisia epäselvyyksiä.

Ja urakoitsijat penäävät vastauksia tietenkin meiltä, ihan kuin ME olisimme rakentamisen ammattilaisia. Vastaavan mestarin puoleen olemme heitä yrittäneet kääntää. Välillä ihmetyttää, onkohan meidän vastaavalla mestarilla hanskat tallessa… No, kyllä kai hän asiansa osaa, mutta hiukan on sähläämistä. Argh. Mur.

No, aloituskokous oli tänään, ja se sentään meni hyvin. Siltä osin asiat kunnossa. Että ei kun tuulta päin vaan taas.

Harkkoja olen kantanut harkkojen perään, ja pienen kellarihuoneen perustus alkaa olla loppusuoralla. Mies ei ole voinut loukkaantumisen vuoksi auttaa, että kyllähän on vaimolta muutama hikipisara lentänyt. No, itsepähän halusin homman käsipelillä hoitaa. Ja voinpahan sanoa kantaneeni kellarimme  (kuulostaa hieman oudolta kieltämättä) itse. Talon perustusten harkot siirretään varmaan kaivurin avulla. Mutta hyvää salitreeniä tämä. Enkä ole ikinä ollut näin ruskea kuin nyt!

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: