Skip to content

Hellepäivien puuhia

heinäkuu 4, 2010

Mahtava viikonloppu, upeat ilmat ja hellettä ihan omiksi tarpeiksi. En tiedä, mistä tämä tulee, mutta lauantaiaamuna oli kauhea ahdistus siitä, että kesä on jo ohi. Käsittämätöntä! Lomakin on vasta edessä, alkaa viikon päästä, ja kesähän vasta alkoi. Varmaan se johtuu siitä, että töissä ei kesää oikein sisällä istuessaan huomaa. Ja esimerkiksi kasvimaan laitto on minulla tänän vuonna yli kuukauden myöhässä, johtuen sekä omasta jaksamisesta että kylmistä öistä.

Kesä alkaa kesäkukista.

Mutta ahdistus meni onneksi nopeasti ohi, ja sen jälkeen olen vain nauttinut täysin siemauksin. Upea, upea viikonloppu. Lauantaina puuhailimme pihalla ja kävimme hakemassa kesäkukkia ja yrttejä, jotka istutin ruukkuihin. Sunnuntaiaamuna siivosimme koko torpan katosta lattiaan ja sitten kitkemistä ja istuttamista kasvimaalla. Grilli päälle ja sapuskaa. Ihanaa. Enää viikko töitäkään ja alkaa loma. Loma! Toivottavasti pysyy ilmat tällaisina.

Oman maan yrttejä saa vielä odottaa, joten istutin valmiita yrttejä, salviaa, laventelia ja ruohosipulia.

Puhtaaseen kotiin on ihana hakea kimppu niittykukkia.

Mainokset
2 kommenttia leave one →
  1. heinäkuu 5, 2010 7.00

    Ihanan tunnelmallisia kuvia. Ihan pakko kysyä näin rakentajana mistä olet löytänyt tuon alimman kuvan taustalla näkyvän tapetin? Sistuksen miettiminen on toisinaan todella vaikeaa, ainakin tapettien osalta….Mutta tuo tapetti näyttää lupaavalta 😀

  2. Kirsikka permalink*
    heinäkuu 5, 2010 20.25

    Kiitos! Tapetti on K-raudasta (vajaan neljän vuoden takaa), tosin tilausvalikoimistaan. Mulla oli vielä yksi rulla tuolla varastossa, ja rullan kyljessä seisoi: Classic & Trends ja Mols Wallpapermakers. Näillä koordinaateilla varmasti löytyy, jos sitä vielä on saatavilla:).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: