Skip to content

Kodinhoitohuone on pieni!

maaliskuu 11, 2010

Viime viikot ovat menneet niin totaalisessa työstressissä, että taloprojekti on tuntunut lähinnä ahdistavalta. Mutta nyt on pari isoa projektia takana, ja vietin tänään ansaitun vapaapäivän. Ja nyt alkaa taas talokin innostaa (vähän liikaakin, ei jaksa odottaa!). Keittiöön halusin vielä pieniä lisäyksiä, mm. pari lasikaappia takaseinälle. Meilasin muutokset keittiömyyjälle, ja toivottavasti saamme pian lopulliset piirustukset keittiöstä.

Keittiön lisäksi lähdin suunnittelemaan kodinhoitohuonetta. Voi kiukku, että se on pieni. Eihän sinne mahdu mitään. Jätimme huoneen kyllä tietoisesti hyvin pieneksi, jotta saimme kaikki mahdolliset ”irtoneliöt” keittiöön. Mutta nyt saakin sitten käyttää luovuuttaan tässä. Huone on pitkä ja kapea, noin 2×4 metriä. Toisessa päässä on peräti kolme ovea, ja varsinaista huonetilaa on noin 2×2,7 metriä. Mahduta sinne sitten pesukone, kuivaustelineet, mankeli, maalämpöpumppu, silitysrobotti (mies kieltäytyy jatkossa silittämästä paitani), allas, siivouskaappi ja kakkospakastin. Ei tule mitään, ei mahdu. Siivouskaapin siirrän todennäköisesti viereiseen huoneeseen, samoin toisen pyykinkuivaustelineen. Mutta loput, ne pitäisi saada sinne ängettyä. Niin ja lähtökohtaisesti huoneessa kai pitäisi mahtua liikkumaan. Ja pesemään pyykkiä… Apua! Olen unohtanut tyystin silityslaudan…

Paras tapa käyttää vapaapäivä.

Vääntelin pohjakarttaan suunnitelmia, mutta luulen, että keittiömyyjä saa nyt ammattilaisena jatkaa tästä. Jos hän keksisi jonkun järkevän ratkaisun. Ajattelin käyttää kodinhoitohuoneessa samoja materiaaleja kuin keittiössä, niin säilyy yhtenäisyys. Ja ne meidän ihanat paneliovet ovat nyt vielä tarjouksessa, – 20 %.

Mainokset
4 kommenttia leave one →
 1. maaliskuu 17, 2010 11.05

  Terve!

  Löysin tänne sattumalta. Todella hienoja valokuvia sinulla! Onnea raksaprojektiin!

  t:Harri

 2. Kirsikka permalink*
  maaliskuu 17, 2010 21.51

  Kiitos Harri! Sinullakin näytti olevan keittiösuunnitelmia blogissasi. Omani (tulevan siis) kuvia katselin ja kuvasin juuri hetki sitten:).

 3. Ville permalink
  huhtikuu 16, 2010 17.47

  Heipsan saa.

  Olen kaikille tutuille jotka alkavat rakentamaan niin sanonut että tehkää kodinhoitohuoneesta tarpeeksi iso jotta säästytään itkulta ja hampaiden kiristykseltä.

  Tämän päivän trendi on että paljon neliöitä huoneisiin ja kodinhoitohuone/tekninentila tehdään aivan liian pieniksi, sinne sitten pitäisi taikoa maalämpöpumput, lattialämmitykset ja keskuspölynimurit 2,5 neliön koppiin.

  tähän lopuksi haluan sanoa että se on mahdotonta änkeä 5 tuuman kakki 3 tuuman putkeen, samaa kaavaa voi soveltaa kodinhoito/tekniseentilaan

 4. Kirsikka permalink*
  huhtikuu 19, 2010 19.50

  Nyt tuli tekninen tila (tilava sellainen) näpsäkästi kellariin, onneksi:).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: