Skip to content

Jokos ois kevät

maaliskuu 7, 2010

Tänään on ollut aivan huumaava auringonpaiste. Mies yritti aloitella tontin raivausta, mutta eihän tässä lumimaassa mitään pysty tekemään. Kävin pitkällä lenkillä, ja niin oli kirkasta, että piti hakea aurinkolasit joukkoon (=mukaan, pohojalaasta taas, uusi oppimani murresana). Seuraavaksi pitäisi vääntäytyä ylös ja siivoamaan… Sen verran tuntuu jo keväältä, että jokohan sitä luopuisi talvikoristeista?

Anopilta saatu ihana talviseppele joutaa jo kaappiin ensi talvea odottelemaan.

Olimme perjantaina viettämässä iltaa ystävien kanssa. Lauantaiaamuna väsytti kummasti, mutta raahauduimme silti Puustellille katsomaan tulevaa keittiötämme. Ja onneksi raahauduimme. Se on IHANA! Puustellilla homma menee niin, että ensin varataan suunnitteluaika, joka siis meillä oli pari viikkoa sitten. Silloin keittiö hahmoteltiin ruutupaperille. Ja siellä jo sovitaan aika, jolloin koneella tehtyjä 3D-piirustuksia saa tulla katsomaan. Ja niitä siis olimme katsomassa.

Tässä vaiheessa piirustuksia ei saa itselleen, eli kuvia ei valitettavasti ole vielä näyttää. Kuvat saa käyttöönsä vasta sitten, kun tehdään varsinainen ostosopimus. Päätimme nyt kyllä sen keittiön tuolta Puustellilta ottaa, joten pian saan kuvatkin näytille.

Mutta nyt voisin yrittää innostua siivoamaan ihan tätä nykyistä keittiötäni.

Nykyisen keittiön hylly kaipaa jo keväisempää ilmettä.

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: