Skip to content

Vapaapäivä = rakennuspäivä

helmikuu 22, 2010

Näin se varmaan tulee jatkossa olemaan, ainakin seuraavan vuoden. Vapaapäivinä ei enää ulkoilla ja levätä ja leivota, vaan rakennetaan tai vähintäänkin suunnitellaan ja juostaan virastosta toiseen. Jotenkin luulin, että se raskain raataminen alkaa siinä vaiheessa, kun seinät on pystyssä ja sisätyöt alkaa. Mutta ei vaiskaan. Vaikka mitään ei ole vielä tapahtunut, niin tässä saa kyllä vippasta menemään ja kiikutella papereita paikasta toiseen. Kaikilla osapuolilla pitäisi olla kaikki mahdolliset asiat ja paperit ja suunnitelmat selvillä per heti, ja kaikki nämä asiat ja paperit ja suunnitelmat riippuvat toisistaan. Ja vyyhtiä ei saa aukeamaan oikein millään, kun aina odotetaan ensin joltain toiselta osapuolelta jotain. Ja kukaan ei tiedä, mistä minkäkin päätöksen tai paperin saa tai edes että mistä sitä voi selvittää… Huoh.

Kyllä saa muutaman päivän juosta ja huhkia vielä, ennen kuin saadaan lyödä postilaatikko paikoilleen...

Mutta saimme sentään päivän juoksemisella jotain aikaiseksi. Keittiösuunnitelmat ovat alulla ja sopimus vastaavan mestarin kanssa tehty. Tämä vastaava mestarimme on aivan ihana! Hän on niin tomera ja niin meidän puolellamme kaikessa. Valittelin hieman asioiden vaikeaselkoisuutta ja hän siihen, että nyt teillä on sellainen kaveri, joka tietää ja pistää tapahtumaan. Aivan mahtavaa!

Mainokset
2 kommenttia leave one →
  1. Äippä permalink
    helmikuu 22, 2010 21.31

    Nyt sitten vaaditaankin sitä turnauskestävyyttä! Muistakaahan käydä vaan sitten välillä siellä juoksulenkillä, että jaksaa koko projektin läpi. On se vaan kumma, kun luulis, että noita talojakin on muutama rakennettu jo. Että tietäisivät, mitä tarvitaan ja milloin:)

  2. Kirsikka permalink*
    helmikuu 22, 2010 22.18

    No sitä just… ääh. Mutta lenkille heti, kun flunssa on veks (ja pakkasta vähemmän kuin -10c:).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: