Skip to content

Suunnitelmissa unelmien keittiö

helmikuu 21, 2010

Huomenna on supertärkeä päivä. Menemme nimittäin Puustellille suunnittelemaan unelmieni keittiötä. Tätä on odotettu! Keittiöstä tulee niin ihana. Ruoanlaitto on yksi rakkaimmista ja tärkeimmistä harrastuksistani, ja nyt se saa arvoisensa puitteet. Parasta keittiössä on koko, peräti 30 neliötä! Olen käynyt netissä kaikki keittiövalmistajat läpi ja päädyin Puustelliin. Kellään toisella ei ollut edes lähelle sitä, mitä halusin.

Tästä lähdettiin. Kuva on Puustellin kuvastosta.

Ensinnäkin keittiöstä tulee (yllätys, yllätys) valkoinen. Ovien mallia en ole vielä päättänyt. Kumpihan olisi hienompi, peiliovi vai paneliovi? Kahvat tulevat olemaan vanhanaikaiset, sellaisia tuskin löytyy keittiökaupan mallistoista. Niitä täytyykin rueta myös metsästämään. Saareketta keittiöön ei tule, olen niin kyllästynyt kaiken tiellä olevaan möhkäleeseen nykyisessä keittiössäni. Korkeintaan joku kevyt irrallinen taso, jonka voi siirtää tai poistaa koska vaan, kuten tuossa Puustellin kuvassa. Yläkaappeja ei myöskään tule, niitä ei ole nykyisessäkään keittiössä.

Paneliovet ovat erittäin varteenotettava vaihtoehto. Kuva Puustellin kuvastosta.

Mitä keittiöön sitten tulee? Ihana puuhella ainakin. Nykyisessä kodissamme on peräti leivinuuni, mutta sillä ei nykymaailmassa ole enää juurikaan käyttöä. Hella riittää, säästää tilaa. Sitten tietenkin iso (valtava) jääkaappi ja pakastin. Viinikaappi. Kaasuhella. Lasikaappeja. Puusohva. Voih!

Sen lisäksi, että keittiössä kokataan ja leivotaan paljon, siellä myös seurustellaan. Tarkoitukseni on tehdä keittiöstä oikeasti kodin sydän. Paikka jossa jutellaan ja vietetään aikaa. Huomiseen suunnittelutapaamiseen otan mukaan malliksi näitä lehtiä.

Olen käyttänyt uuden keittiön suunnitteluun tuntikaupalla aikaa ja lukenut pinoittain sisustuslehtiä ja -kirjoja. Kuvassa aukeama Maalaisunelma-lehdestä.

Unelmien keittiö on pian totta. Kuva on äipältä saadusta Koti ja keittiö -lehdestä.

Mainokset
2 kommenttia leave one →
  1. Äippä permalink
    helmikuu 21, 2010 18.55

    Hienoa, että se ”mun” lehti” pääsi jo alkumetreille mukaan! Onnea matkaan ja seurataan, mitä tapahtuu. Ja missäs se äippä/anoppien huone mahtaakaan sijaita:)?

  2. Kirsikka permalink*
    helmikuu 21, 2010 20.05

    Heh, nukkumasoppi on siinä eteisen ja salin kainalossa. Ja lisää nukkumatilaa riittää muissa huoneissa:). Siis vain yksi vierashuone, enempää ei mahtunut:).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: